Al Dente

U suradnji s brojnim međunarodnim dentalnih tehničarima i stručnjacima iz dentalne industrije razvili su cijeli niz visokokvalitetnih rafiniranih dentalnih proizvoda. U velikoj su mjeri specijalizirani za izradu voska, montažnih dijelova voska, kemikalija i čitavog niza tehnike termoformiranja.

Budući da njihove proizvode razvijaju dentalni tehničari, u poziciji su primijeniti posebne zahtjeve dentalnih tehnika izravno u njihovim proizvodima.

Al dente čvrsto se etablirao kao inovativni i međunarodno prihvaćen stručnjak za proizvodnju zubnih voskova i potrošnog materijala.

Castellini

Talijanska tvrtka osnovana 1935. godina u blizini Bologne danas je jedna od vodećih svjetskih proizvođača elektro-medicinske opreme za dentalne ordinacije.

Preko 80 godina istraživanja, razvoja i proizvodnje rezultiralo je stalnim poboljšanjima i inovativnim proizvodima, koji pružaju pouzdanost i udobnost u radnom okružju svakog doktora.
Castellini proizvodi dentalne radne jedinice, dentalne instrumente, multimedijalne sustave za dentalne ordinacije i radiološke uređaje.

Durr Dental

Njemačka tvrtka koja postavlja higijenske standarde, a sinonim je napretka i inovativnosti u kategoriji proizvoda dentalne tehnologije na području dentalne higijene više od šest desetljeća.

 

Drendel + Zweiling

Tvrtku su 1920. u Berlinu osnovali Wilhelm Hugo Drendel i Fritz Zweiling. Od samog osnutka tvrtka se bavi izradom i distribucijom rotirajućih dentalnih instrumenata. Davne 1932. tvrtka Drendel + Zweiling proizvela je prvi set dijamantnih svrdala na tržištu.

Danas njihov asortiman obuhvaća:• dijamantne borere
• volfram-karbonske borere
• instrumenti za poliranje
• setovi i kliješta
• torbe i kutije za spremanje instrumenata

Deppeler

Deppeler je obiteljska švicarska tvrtka s poviješću još iz 1934. godine poznata po svojim kvalitetnim instrumentima od samog početka, danas su ponosni što su vodeći svjetski proizvođači dentalnih instrumenata.

Uz inovativni asortiman, Deppeler posjeduje sveobuhvatan izbor instrumenata pogodnih za sve, od dijagnostičke primjene do endodoncije, parodontologije i kirurgije.

Ostali su vjerni svojoj misiji proizvodnje kireta i instrumenata koje je moguće ponovno oštriti. Deppeler se također može pohvaliti jednostavnim uređajem za oštrenje, pružajući svojim korisnicima osjećaj novog instrumenta više puta.

D-tec

Švedska tvrtka D-Tec specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetne rasvjete za radna mjesta, ima više od 20 godina iskustva. Nude niz proizvoda koji se mogu prilagoditi preciznim zahtjevima. Njihov je cilj osigurati najbolje moguće uvjete osvjetljenja za najzahtjevnije kupce. To znači približiti se najboljem svjetskom izvoru svjetlosti – suncu. Njihovi su proizvodi dizajnirani i proizvedeni tako da na vašem radnom mjestu što bliže omoguće prirodnu dnevnu svjetlost.

EMS

Lider na tržištu u dentalnoj profilaksi i prevenciji. Pionir modernog upravljanja biofilmom: vođena biofilmska terapija – GBT i izumitelj originalnih metoda AIRFLOW® i PIEZON®, inovativna mlaznica PERIOFLOW®, prašak od 14 μm AIRFLOW® PLUS i visoko precizni PS instrument.

Emaled

Je tvrtka koja posluje širom svijeta i specijalizirana je za proizvodnju medicinske rasvjete. Nihov program sastoji se od visokokvalitetnih kirurških i preglednih svjetala s vrhunskom tehnologijom LED svjetla.

Među prvim tvrtkama su prepoznali velike prednosti moderne LED tehnologije te je implementirali u kirurška i pregledna svjetla.

Emaled  jedna je od najinovativnijih tvrtki na ovom polju. Njihovi inženjeri rade zajedno s iskusnim operaterima kako bi što bolje razumjeli želje korisnika i implementirali ih u dizajn rasvjete.

Erio Srl.

Talijanska tvrtka za proizvodnju dentalnog namještaja, opreme i posebnih dodataka za dentalne laboratorije.

Nakon više od 40 godina iskustva i potrage za inovativnim uređajima i tehnologijama, te posebnim naglaskom na sigurnost i higijenu, konačni rezultat su visoko kvalitetni, moderni i ergonomski proizvodi za dentalne laboratorije.

Od 1995. Erio Srl ima “UNI EN ISO 9002: 1994” certifikat sustava kvalitete.

Frasaco

Njemačka tvrtka, osnovana 1921. godine, danas predstavlja prvi izbor u cijelom svijetu za dentalno obrazovanje i osposobljavanje. Frasaco nudi vrlo opsežan asortiman dentalnih simulatora, modela za učenje i modela za vježbu koji se primjenjuju u studentskim laboratorijima.

U pripremi budućih doktora dentalne medicine, Frasaco asortiman omogućava vježbe u preventivnoj i operativnoj dentalnoj medicini. Frasaco modeli mogu se koristiti kao fiksni i pomični i to za: dječju dentalnu medicinu i protetiku, radiologiju, anesteziju, endodonciju, kirurgiju usta, higijenu usne šupljine, periodonciju, gerodonciju, implantologiju, patologiju, anatomiju i dentalnu tehniku.

Ionyx

IONYX je tvrtka osnovana 1993. godine osnovana je u Francuskoj u regiji Bordeaux. Dizajnira i proizvodi specijalizirane endodontske uređaje.

Paleta IONYX u cjelini je namijenjena doktorima dentalne medicine posvećenima poboljšanju kvalitete svojih tretmana kao i udobnosti pacijenta. Osmišljen je za svakodnevnu praksu i jednostavnu upotrebu.

Apex lokatori i mikromotori dizajnirani od strane IONYX-a su vrhunska tehnologija i odgovaraju zahtjevima tržišta.

Mocom

Stručnjaci za sterilizaciju od 1987. godine.

Više od dvadeset pet godina Mocom-ovo poslovanje je usmjereno isključivo na sterilizacijske sisteme. Zato su Mocom proizvodi za sterilizaciju (autoclavi) potpuno sigurni, pouzdani i najsuvremeniji.

Čimbenici koji razlikuju Mocom od drugih, u smislu vještina i inovacija su pozornost pri odabiru materijala, napredne tehnologije, provođenje strogih pravila proizvodnje, kontrola kvalitete i bogato iskustvo kvalificiranih, specijaliziranih dizajnera sterilizacijskih sustava.

Sve navedene značajke rezultiraju inovativnim proizvodima koji ne samo da zadovoljavaju potrebe tržišta već su i korak ispred njih.

MyRay

MyRay je svjetsko ime u rendgenskoj dijagnostici , marka koja je stekla povjerenje dentalnih stručnjaka i radiologa u cijelom svijetu.

Asortiman MyRay proizvoda, svaki sa specifičnim tehnološkim inovacijama usmjerenima na poboljšanje radnog učinka u dentalnoj medicini, uključuje intraoralne kamere, rendgenske jedinice, bežične senzore, 2D panoramske snimke, Cone Beam 3D, CEPH, višestruke platforme za obradu slike i softver visokih performansi.

Kaps

Tvrtka je osnovana 1. travnja 1946. i sa sjedištem u Asslaru u blizini Wetzlara, Karl Kaps GmbH & Co. KG specijalizirana je za razvoj i proizvodnju suvremenih kirurških i dijagnostičkih mikroskopa. Kaps proizvodi se u cijelom svijetu koriste u ENT, oftalmologiji, mikrokirurgiji, endodontici i ginekologiji.

Tavom

Tvrtka Tavom S.p.A. osnovana je 1975. godine u Padovi. Od samog osnutka, Tavom je tvrtka specijalizirana za izradu visokokvalitetnog i profesionalno dizajniranog namještaja za sve tipove dentalnih ordinacija i laboratorija.

U proizvodnom procesu tvrtka poštuje stroga pravila UNI EN ISO 9001:2008 standarda. Stoga finalni proizvodi, ali i sve ugrađene komponente imaju oznaku ‘Made in Italy’.

4-Tek

Osnovan je početkom 2006. godine iz iskustva Dental Centra, s osobljem duge i dokazane stručnosti u dentalnoj industriji.

4tek prozvodi dentalne kompresore i saugere, prihvatljive zahtjevima svakog kupca, te jamči tehničku podršku i kompetentnost, u skadu s ISO 9001 i ISO 13485 certifikatima sustava.