Optergo Ultralight™ TTL

Pozovi za cijenu

Optergo® Ultralight™ TTL jednostavna struktura lupa zajedno s teleskopima optimalne veličine omogućuje nesmetanu opću vidljivost. Ograničeni kut deklinacije prevladava se uz pomoć značajki dizajna Strainless Optics.

Dostupne 3 opcije povećanja na zahtjev:

  • ENSI x2,1
  • EASY x2,6
  • ERGO x3,2

Kompletni sustav teži 35 g.

DODATNA OPCIJA SVIJETLA – žično/bežično

 

POŠALJITE UPIT za ponudu i individulani sastanak za Vaše 100% personalizirane dentalne/kiruške lupe!

tel: 021/757 585

mob: 091 9402 148

mail: info@t-dent.hr

Kategorija:

Opis

OPTERGO je ŠVEDSKI brend i  svjerski lider u optici i ergonomiji preko 25 godina!
Njihova optička rješenja izbor su među stomatolozima i kirurzima, ne samo zbog najsuvremenije optike već i zbog personalizacije u smislu ergonomije. Istraživanja su pokazala da Optergo rješenja mogu spriječiti i ublažiti bolove u vratu, ramenima i leđima.

Optergo koncept optimizira vaše radne situacije donosi super-lagane okvire i lupe koji vam omogućuju da radite s lakoćom i udobnošću, dok istovremeno održavate ergonomski ispravan radni položaj.

Proizvodi koji su u središtu naše ponude imaju širok raspon povećanja. Lupe se obično postavljaju na okvire opremljene super-laganom verzijom vaših dioptrijskih naočala. Svaka komponenta Optergo lupa pomno je nabavljena i projektirana. Kako bismo osigurali potpunu kontrolu nad cijelim lancem vrijednosti, sva oprema izrađuje se u Mölnlyckeu u Švedskoj. Uz iznimno malu težinu i savršenu personalizaciju, zaboravite da nosite lupe, već budete svjesni učinkovitosti koju donosi povećanje.